«Baltās nakts» apmeklētāji: Katru gadu forums kļūst interesantāks

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Pagājušajā naktī Latvijas Radio sastaptie „Baltās nakts” apmeklētāji vērtēja to pozitīvi, atzīstot, ka katru gadu kultūras forums kļūst interesantāks.

Ar devīzi „Atver durvis!” aizvadītajā naktī mūsdienu kultūras foruma „Baltā nakts” ietvaros savas durvis vēra teju 60 projekti. Kultūras foruma ietvaros visā galvaspilsētā bija iespējams baudīt dažādu žanru pasākumus - mūziku, teātri, dzeju, kino un daudzus citus pasākumus. 

- Mēs bijām Doma dārzā, tur kaut kādi dīvaini cilvēki dejoja. Tad mēs bijām pie Anglikāņu baznīcas, bet tur nekas īsti nebija. Tad mēs bijām Kronvalda parkā, tur bija „Mammu, es tevi mīlu”, bet tur bija tas Ķegaļa paviljons, tur bija pavisam interesanti - kaut kāds ekrāns, kur kaut ko var rakstīt. Tur bija interesanta publika savākusies, domāju, ka tas ekrāns tur, iespējams, vairs nav. Tie paši „The Sound Poets”, ja godīgi, ir visforšākie. Es saprotu, ka viņi ir šausmīgi nomocījušies un izskatās saguruši, bet forši.

- Viss ir pozitīvi, es neesmu redzējusi pārāk negatīvus vai piedzērušies jauniešus. Neizskatās, ka tā ir kārtējā reize, kad jaunieši var piedzerties.

- Es neesmu no Latvijas, es esmu tūrists. Bet priekš manis šis ir ļoti intetresanti. No kurienes es esmu, šis nav. Tā kā es domāju, ka braukšu atpakaļ, tas ir ļoti interesanti priekš tūrista.

- Nekas foršs nebija. Tāpēc, ka garlaicīgi - ar skūteri nevar pa bruģi, ritenis ir laukos. Tikai viena māja patika.

- Biežāk kaut ko tādu, protams, vajadzētu, ne tikai nakts dzīve, alkohols un nelietderīgi izmantots laiks. Te cilvēki arī smeļas kaut kādas gudrības, zināšanas un tādas lietas.

Pasākums iet uz augšu, paliek labāks. Pagājušogad saucās „Baltā nakts”, bet visi pasākumi beidzās kaut kur jau 12. Bet tagad, skatos programmiņā, viss līdz diviem trijiem, ļoti labi.

- Vairāk tā kā nedaudz cienīt māksliniekus un mūziķus un to visu nedarīt tādā steigā, un necensties redzēt visu, jo tomēr ir jāizvēlas kaut kas, kas tev visvairāk patīk.

- Man šķiet, ka visiem padomāts. Ir arī priekš jauniešiem, ir priekš pieaugušajiem. Man šķiet, ka par pietiekoši visiem padomāts.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti