Atklās festivālu «Mākslas dienas 2016. Pašportrets. Identitāte.»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latvijas Mākslinieku savienības (LMS) galerijā 15.aprīlī plkst. 17 ar divām izstādēm - Latvijas mākslinieku izstādi un LMS muzeja kolekcijas izstādi “Prezidenti” - tiks atklāts festivāls “Mākslas dienas 2016. Pašportrets. Identitāte.”.

Latvijas Mākslinieku savienība, kuras aizsākumi meklējami 1941.gadā, šo gadu pavada jubileju zīmē. Biedrība atzīmē arī tās 75. gadadienu, savukārt, LMS muzejs – 15.jubileju.

Izstādē “Mākslas dienas 2016. Pašportrets. Identitāte.” būs apskatāmi 85 Latvijas profesionālo mākslinieku un mākslas studentu jaunākie mākslas darbi, no dažādiem rakursiem apspēlējot festivāla un izstādes tēmu “Pašportrets. Identitāte”.

Izstādes dalībnieki tika aicināti veidot tiešu vai abstraktu sevis portretējumu, kur par atskaites punktu kļūst katrs pats un tā personīgais redzējums.

Izstāde "Mākslas dienas 2016. Pašportrets. Identitāte.” veltīta LMS 75. gadadienai. Šim nozīmīgajam notikumam veltīta arī izstāde "Prezidenti", kurā eksponēts visu LMS vadītāju radošais veikums, kas ticis iekļauts LMS muzeja kolekcijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti