Ar izstādi «Latgales daba» atklās Mākslas dienas Daugavpilī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Otrdien, 5.aprīlī, plkst. 15 Latgales Centrālajā bibliotēkā ar izstādi „Latgales daba” tiks atklātas „Mākslas dienas Daugavpilī 2016”, lsm.lv pavēstīja mākslas dienu rīkotāji.

Dokumenti

Daugavpils mākslas dienu programma

Lejuplādēt

47.5 KB

No 5.aprīļa Daugavpilī būs iespēja apskatīt četras jaunas izstādes: Daugavpils Universitātē izstāde „Es esmu…” un fotoizstāde „Stop! 95.kadrs”, bet Latgales Centrālajā bibliotēkā līdz ar Mākslas dienu atklāšanas pasākumu – Sergeja un Staņislava Minakovsku gleznu izstāde „Latgales daba” un Ingas Vasiļjevas rokdarbu izstāde „Filca virpulis”.

„Mākslas dienu Daugavpilī 2016” pasākumi turpināsies līdz 14.maijam, kad ikvienam interesentam līdzās izstādēm būs iespēja apmeklēt arī atvērto durvju dienas, mākslas akcijas, dažādas lekcijas un meistarklases, u.c. aktivitātes, ko piedāvā Daugavpils kultūras un izglītības iestādes un mākslinieku studijas.

Kulmināciju „Mākslas dienas Daugavpilī 2016” sasniegs 24.aprīlī, kad tiks svinēta Daugavpils Marka Rotko Mākslas centra trīs gadu jubileja. Šajā dienā tiks atklāta ne vien jaunā izstāžu sezona centrā, bet arī apskatei būs pieejami jauni Marka Rotko darbu oriģināli. Šobrīd pieejamie Rotko oriģināli, kā arī visas pārējās izstādes Marka Rotko mākslas centrā bez maksas būs apskatāmas 10.aprīlī.

24.aprīlī ieejas maksa Marka Rotko Mākslas centrā – mākslinieku otiņa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti