Aicina piedalīties «Rīgas gliemežu medībās»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Sabiedriskā iniciatīva "Mākslai vajag telpu" aicina piedalīties konkursā "Rīgas gliemežu medības".

Kā vēstījām, iniciatīva "Mākslai vajag telpu" dažādās Rīgas vietās izvietojusi 15 krāsainus gliemežus, tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību laikmetīgajai mākslai un veicinot diskusijas par Latvijas laikmetīgās mākslas muzeja nepieciešamību.

Sabiedriskā iniciatīva "Mākslai vajag telpu" aicina ikvienu atrast visus 15 gliemežus un iemūžināt sevi kopā ar tiem. Bildes un kontaktinformācija līdz 25.maijam jānosūta uz elektroniskā pasta adresi "[email protected]". Konkursa uzvarētājs, kurš balvā iegūs attēlā zemāk redzamo gliemezi, tiks noskaidrots 2.jūnijā.

Sabiedriskā iniciatīva "Mākslai vajag telpu" aizsākta ar mērķi panākt Laikmetīgās mākslas muzeja uzcelšanu Rīgā. Šobrīd "Mākslai vajag telpu" ir uzsākusi kampaņu masu medijos, kuras mērķis ir sabiedriskajā dienaskārtībā aktualizēt diskusiju par Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja nepieciešamību. Paralēli notiek kampaņa sociālajos tīkos, darbs pie ekonomiskā pamatojuma pētījuma veikšanas, kā arī norit sagatavošanās darbi vairāku citu instalāciju izveidei.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti