Aicina iesniegt grāmatas mākslas konkursam «Zelta ābele 2021»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Grāmatizdevēju asociācija aicina Latvijas grāmatu izdevējus līdz 2022. gada 28. janvārim pieteikt dalību grāmatu mākslas konkursā “Zelta ābele 2021”, kurā nominēs aizgājušā gada skaistākās grāmatas.

Jau 29. reizi Latvijas Grāmatizdevēju asociācija organizē grāmatu mākslas konkursu, kura mērķis ir veicināt Latvijas grāmatu izdevēju profesionālā un mākslinieciskā līmeņa izaugsmi, popularizēt grāmatas un lasīšanas kultūru, godināt Latvijā izdoto grāmatu veidotājus.

Konkursā var piedalīties Latvijā reģistrēti grāmatu izdevēji ar oriģināldizaina pirmpublicējumu Latvijā. Tām ir jābūt kārtējā gadā (2021) iznākušajām grāmatām vai iepriekšējā gadā (2020) izdotajām grāmatām, kuras nav piedalījušās iepriekšējā gada konkursā. Kopotie raksti vai grāmatu sērijas konkursā var piedalīties tikai vienu reizi. Grāmatām jābūt iespiestām Latvijā reģistrētā poligrāfijas uzņēmumā.

Konkursam jāiesniedz divi eksemplāri no katras grāmatas, pieteikuma anketa un anotācija līdz 1000 zīmēm, kas ietver informāciju par grāmatas dizainu. Katrs izdevējs var iesniegt vairākas grāmatas. Konkursa nolikums un dalībnieka pieteikuma veidlapa pieejama Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti