Vīrieša iekšējās pasaules dzīlēs. Iznāk Oskara Vizbuļa grāmata «Ja vīrietis prastu runāt»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā latviešu žurnālista Oskara Vizbuļa romānu "Ja vīrietis prastu runāt". Grāmatas dizainu veidojis Zigmunds Lapsa, informēja izdevēji.

"Oskara Vizbuļa jaunais romāns ļauj ielūkoties vīrieša iekšējās pasaules dzīlēs, apjaušot viņa pretrunīgās izjūtas, skarbās pārdomas un nebeidzamās ilgas," skaidroja izdevēji. "Bet tad vīrietis sāka runāt, jo sievietes vienmēr vīriešiem pārmet, ka tie visu laiku klusē. Kas notika, kad vīrietis sāka runāt?"

Autors Oskars Vizbulis pastāstīja: "Nekad agrāk nav bijis tik viegli sasniegt mīļoto. Raksti feisbukā, vatsapā vai klasisko e-pastu. Un tomēr viņa nekad nav bijusi tik tālu. Ar visām modernajām tehnoloģijām viņa ir gandrīz nesasniedzama. Man šķita, ka esmu mīlējis, bet  patiesībā iekritu lamatās. Mana dzīve sastāvēja no tindera, labas literatūras un vientulības, kas visu salika pa vietām."

Oskars Vizbulis (1973) dzimis un audzis Ventspilī, studējis filozofiju, 23 gadus strādājis plašsaziņas līdzekļos un pēc tam kļuvis par sabiedrisko attiecību speciālistu. 2019. gadā debitējis literatūrā ar stāstu krājumu "Pēcjēzus vecuma sviests".

Oskara Vizbuļa grāmata «Ja vīrietis prastu runāt»
Oskara Vizbuļa grāmata «Ja vīrietis prastu runāt»

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti