VIDEO: Madaras Gruntmanes dzejolis «Mazsalaca»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dzejas dienu rīkotāji publicējuši video, kurā dzejniece Ērika Bērziņa lasa Madaras Gruntmanes skaudro dzejoli "Mazsalaca" no krājuma "Narkozes".

Organizatori atgādina, ka starptautiskais profesionālās dzejas festivāls "Dzejas dienas 2018", kā ierasts, notiks septembrī: no 7. līdz 16.septembrim Rīgā norisināsies virkne pasākumu ar Latvijas un ārzemju dzejnieku dalību, bet visā Latvijā septembrī varēs baudīt Dzejas dienu vēsmu. Šogad Dzejas dienu fokusā ir mūsu kaimiņvalstis – Lietuva un Igaunija, ar kurām Latvija kopā svin valstu simtgadi.

Tradicionāli notiks “Literārās akadēmijas” dzejas meistardarbnīcas studentu lasījumi, “Ceļojums ar dzejniekiem” (šoreiz Čiekurkalnā), pēdējā gadā izdoto grāmatu prezentācija “Atvērt nevar aizvērt”, Latvijas dzejas klasiķu vakars ar Dzejas dienu balvas pasniegšanu, kā arī Ārzemju viesu vakars, kurā piedalīsies spožākie Igaunijas un Lietuvas pārstāvji. Festivāla atklāšana notiks Kaņepes kultūras centrā ar laikmetīgas dzejas priekšnesumiem un dzejas diskotēku noslēgumā, bet festivāla beigas tiks svinētas Latvijas Nacionālajā bibliotēkā ar vērienīgu Dzejas maratonu.

Dzejas dienu norisi atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un Rīgas dome.

Festivāla jaunumiem un programmai iespējams sekot līdzi interneta vietnē www.rakstniecība.lv/dzejas-dienas un feisbukā https://www.facebook.com/dzejasdienas/.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti