VIDEO: Latvijas Radio piedalās «Baltajā naktī» ar dzejas slamu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Rīgu šonakt pārņem mūsdienu kultūras forums „Baltā nakts” ar teju 60 dažādiem kultūras un mākslas projektiem pilsētvidē, izstādēm, dzejas lasījumiem un filmu programmām. Latvijas Radio šovakar rīko „Balto Dzejas slamu”.

Latvijas Radio ar "Balto Dzejas slamu" iesaistās gan "Baltās nakts", gan "Dzejas dienu" norisēs, stāsta viens no pasākuma vadītājiem, dzejnieks Toms Treibergs:

Dzejnieks Toms Treibergs
00:00 / 00:43
Lejuplādēt

„Dalībniekus vērtēs vienlaikus barga un arī humorīga žūrija, lai visām emocijām būtu līdzsvars. Tie būs filozofs un dzejnieks Andris Hiršs, rakstnieks Rihards Bargais un mūziķis, reperis Ozols. Vārds būs arī skatītājiem: katrā kārtā dzirdētos dzejoļus vērtēs arī viens pārstāvis no publikas, kuru izvēlēsimies vakara gaitā. (..) Skanēs ne tikai 12 jauno dzejnieku darbi, bet sava vieta būs arī Eduarda Veidenbauma dzejai, jo šis notikums būs veltīts arī dzejnieka 150.gadskārtai.”

„Baltās nakts” ideja aizsākās pirms 15 gadiem Parīzē, un nu jau 12 gadu to pārņēmusi arī Rīga. „Baltās nakts” pasākumi notiks gan Vecrīgā un Rīgas centrā, gan Miera ielas apkaimē, Spīķeros un Pārdaugavā. Starp centru un Mežaparku kursēs mākslas tramvaji, bet dažādās pilsētas vietās notiks starptautiskas performances.

 Latvijas Radio „Balto Dzejas slamu” var noskatīties šeit:

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti