VIDEO: Dzejas festivāla «Page Break» noslēguma dzejkoncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pirmā starptautiskā dzejas festivāla "Page Break" noslēgumā Jelgavas pils aulā 15. maijā pulksten 19.00 notiks dzejkoncerts. Kopā ar laikmetīgās džeza mūzikas kvartetu uzstāsies festivāla dalībnieki – starptautiski ievērojami dzejnieki no 10 pasaules valstīm, informēja pasākuma rīkotāji. Koncerts būs skatāms tiešraidē portālā LSM.

Pasākumā uzstāsies Karolīna Foršē, Tāra Skurtu, Deniss Malonijs un Kristofers Merils no ASV, Mario Bohorkess no Meksikas, Kristoss Kukis no Grieķijas, Jolanda Kastanjo no Spānijas, Matiass Gērics no Vācijas, Radu Vanku no Rumānijas, Ida Borjela no Zviedrijas, Gjokčenurs Č. no Turcijas un baltkrievu dzejniece Volha Hapejeva. Latviju pārstāvēs Inga Gaile un Semjons Haņins.

Dzejas lasījumus muzikāli pavadīs Kārlis Auziņš (saksofons), Kaspars Vizulis (ģitāra), Toms Poišs (basģitāra), Kaspars Kurdeko (sitamie instrumenti). 

No 12. līdz 15. maijam Jelgavā notika pirmais starptautiskais dzejas festivāls "Page Break", kas pulcēja vienkopus dzejniekus no desmit pasaules valstīm, piedāvājot apmeklēt pasaulē atzītu autoru lasījumus un piedalīties diskusijās. Plašāka informācija par festivāla dalībniekiem un detalizēta programma pieejama festivāla interneta vietnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti