Valsts svētku laikā vairākās vietās izvieto «Grāmatu draugu» reģistrēšanas stendus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Nodibinājums "Rīga 2014" valsts svētku laikā vairākās vietās izvietos "Grāmatu draugu" reģistrēšanas stendus, informēja nodibinājuma pārstāvis Mārtiņš Drēģeris.

2014.gada 18.janvārī akcija "Gaismas ceļš – Grāmatu draugu ķēde" būs viens no centrālajiem Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas notikumiem. No rokas rokā tiks nodotas grāmatas no Latvijas Nacionālās bibliotēkas vecās ēkas uz jauno celtni Daugavas otrā krastā.

Grāmatu ceļš šķērsos Daugavu, simboliski apliecinot tās nepārejošās un fundamentālās vērtības, kas daudzu paaudžu garumā ir veidojušas mūsu tautas kultūras gēnu un ko glabā grāmatas. Tā būs vēl nebijusi akcija, kas piesaistīs arī starptautisku uzmanību, tomēr vissvarīgākā tā būs mums pašiem.

18.novembrī reģistrēties akcijai varēs no pulksten 11 līdz 15 Rīgas Kongresu namā, kur notiks svētku koncerts "Mana valsts. Mana dziesma", savukārt no pulksten 11 līdz 14 – Lielajā ģildē pirms koncerta "Rīgas vitrāžas" un no pulksten 14 līdz 17 – Mazajā ģildē, kur notiks koncerts "Mīlestības un laimes zeme Latvija".

Reģistrēties būs iespējams arī 19.novembrī pirms Rīgas "Dinamo" hokeja spēles ar Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Tāpat akcijai valsts svētku laikā, kā arī katru dienu no pulksten 10 līdz 21 var reģistrēties tirdzniecības centrā "Galleria Riga", kur darbojas Eiropas kultūras galvaspilsētas gada informācijas centrs, norādīja nodibinājuma pārstāvis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti