Piesakies Grāmatu draugu ķēdei!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Nedēļas nogales brīvdienās un svētkos iespējams reģistrēties akcijai "Gaismas ceļš - Grāmatu draugu ķēde". Tā notiks 18. janvārī, kad no Latvijas Nacionālās bibliotēkas vecās ēkas uz jauno celtni no rokas rokā nodos grāmatas.

"Rīga 2014" darbinieki apliecināja, ka akcija ir izraisījusi lielu interesi un internetā tai pieteikušies jau seši tūkstoši cilvēku, bet tagad var to izdarīt klātienē.

„Viena no vietām ir Rīgas Kongresu namā, kur 18. novembrī varēs reģistrēties, arī Lielajā Ģildē un Mazajā Ģildē, kad tur būs svētku koncerti. Reģistrācija notiks arī Latviešu biedrības namā," stāsta nodibinājumā "Rīga 2014" pārstāvis Mārtiņš Drēģeris.

"Rīga 2014" informatīvajā stendā Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā dejas izrādes "No zobena saule lēca" laikā. Savukārt 19.novembrī tas būs iespējams pirms hokeja spēles, kurā viena otrai stāsies pretī Rīgas "Dinamo" komanda un "Jekaterinburgas Avtomobilist".

Valsts svētku laikā katru dienu no plkst.10 līdz 21 akcijai varēs reģistrēties tirdzniecības centrā "Galleria Riga", kurā darbojas Eiropas kultūras galvaspilsētas gada informācijas centrs.

"Gaismas ceļš - Grāmatu draugu ķēde" no vecās Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas K. Barona ielā 14 līdz Gaismas pilij ir 2014 metrus garš, tas būs sadalīts astoņās zonās. Reģistrējoties var izvēlēties sev izdevīgāko vietu un laiku.

Plānots, ka kopumā grāmatu draugu akcijā piedalīsies 20 tūkstoši cilvēki, tostarp augsta līmeņa ārvalstu viesi, kas apmeklēs Eiropas kultūras galvaspilsētas gada atklāšanu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti