Literārajās sarunās Lūznavas muižā aicina uz tikšanos ar Anneli Slišāni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Rēzeknes novadā Lūznavas muižā 16. oktobrī plkst. 17.00 notiks sarunu cikla “Literārās sarunas Lūznavas muižā” šī gada rudens sezonas pirmā satikšanās, kurā būs iespēja vairāk iepazīt tekstilmākslinieci un literāti Anneli Slišāni. Sarunā piedalīties varēs gan muižā klātienē, gan tiešraidē muižas mājaslapā.

Tekstilmāksliniece un literāte Annele Slišāne plašāku ievērību guva ar savu mākslas un literatūras projektu “#100dečiLatvijai”.

Inga Žirgule par literārajām sarunām Lūznavas muižā
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

“Tas ir jau tradicionāls notikums, ko mēs organizējam jau ceturto gadu. Šogad divas tikšanās ar Anneli Slišāni un pēdējā ar Gundegu Repši. Šie cilvēki, kas atrod mūs uz literārajām sarunām. jau ir cita mērķauditorija nekā, pieņemsim, uz koncertiem. Un vienmēr ir pārsteigums, ka cilvēki no diezgan tālām vietām Latgalē atbrauc tieši uz literārajām sarunām. Varētu teikt, ka tie ir tādi grāmatu mīļi, kurus šī tēma interesē, jaunākā literatūra, tendences," stāsta Lūznavas muižas kultūras projektu vadītāja Inga Žirgule.

Tāpat pirms pasākuma, plkst. 16.00, turpat Lūznavas muižā interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par latgaliešu valodu un piedalīties klātienes diktāta latgaliešu rakstu valodā rakstīšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti