Kultūras ziņas

JRT pirmizrāde "Peldošie -- ceļojošie"

Kultūras ziņas

Sarunas par arhitektūru pulcē simtus

Turpinās "Lielās lasīšanas" balsošana

«Lielās lasīšanas» balsojumam milzīga piekrišana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas Televīzijas šovs „Lielā lasīšana” sasniedzis plašu auditoriju. Šova pirmā raidījuma aicinājumam balsot par savu mīļāko daiļliteratūras izdevumu atsaukušies tūkstošiem skatītāju. Lielās lasīšanas interneta redaktori nespēj vien uzskaitīt balsojumus un šķirot arī nederīgos.

Aicinājumu līdz 16.februārim balsot par pieciem iecienītākajiem daiļdarbiem daži izprot citādi. Interneta administratori jau atlasījuši e-pasta adreses, kas kolektīvi balso par viena un tā paša autora piecām grāmatām. Vēl kāds Latvijas lasītāju daiļliteratūras simtniekā cenšas iepludināt cita žanra izdevumus.

100 mīļākās grāmatas alfabēta secībā uzzināsim nākamajā lielās lasīšanas raidījumā 3.martā. Internetā balsošana notiek mājas lapā lielalasisana.lv, kur iespējams balsot par pieciem jebkuriem latviešu valodā izdotiem daiļliteratūras darbiem. Sociālajā tīklā draugiem.lv sadaļā „lielā lasīšana”, iespējams nobalsot tikai par latviešu autoru darbiem. Balsošanas urnas izvietotas arī lielākajās grāmatnīcās visā Latvijā.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti