«Lauku Avīze» laidusi klajā psiholoģiskās spriedzes romānu «Pazudušie»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Izdevniecība "Lauku Avīze" laidusi klajā zviedru rakstnieces Karolīnes Ēriksones psiholoģiskās spriedzes romānu "Pazudušie".

Romāns "Pazudušie" vēsta par Grētu - sievieti, kurai bērnībā mīklainos apstākļos bojā gājis tēvs. Piedzīvotā trauma radījusi viņā vainas apziņu un atsvešinājusi no mātes. Pieaugusi viņa uzsāk vētrainas attiecības ar Aleksu. Sākotnēji šarmantais vīrietis izrādās emocionāls manipulators (kas turklāt ir precējies ar citu), un pēc viņa pazušanas Grēta mēģina saprast, kāpēc nokļuvusi šādā situācijā. Vai ar Aleksu patiešām noticis kas slikts, vai tā ir kārtējā spēle?! Satrauktais sievietes prāts nemitīgi atgriežas arī pie notikumiem bērnībā - vai viņas vecāku attiecības un tēva traģiskā nāve patiesībā nav iemesls tam, kādēļ viņa nokļuvusi šādā situācijā.

Romāns ir ne tikai par Grētas attiecībām ar Aleksu, bet arī par īpašo mātes un meitas attiecību nozīmi sievietes dzīvē. Grāmatas sižeta pavērsieni lasītāju notur savā varā līdz pat beidzamajām lapaspusēm. Romāns rakstīts, iedvesmojoties no patiesiem notikumiem.

"Pazudušie" ir Karolīnes Ēriksones otrā grāmata, un tā atnesusi rakstniecei starptautisku atzinību. Pērn tā bija gada visvairāk pirktā e-grāmata Zviedrijā un tikusi tulkota vairāk nekā divdesmit valodās.

Zviedru rakstniece Karolīne Ēriksone ieguvusi maģistra grādu sociālajā psiholoģijā un vairāk nekā desmit gadus strādājusi cilvēkresursu vadībā. Autore ir kaislīga ceļotāja, taču pašlaik dzīvo un strādā Stokholmā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti