«Latvian Literature» piedalīsies grāmatniecības konferencē Londonā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

27. jūnijā Latvijas literatūras eksporta platformas “Latvian Literature” pārstāve Juta Pīrāga piedalīsies grāmatniecības industrijas “The Bookseller” mārketinga un publicitātes konferencē Londonā, informē platforma “Latvian Literature”.

Šī gada konferences tēma ir “Pārslēdzot ātrumus”. Starp vadošajām Apvienotās Karalistes izdevniecībām, autoriem un atzītiem tirgus speciālistiem industrijā kā vienīgo starptautisko pārstāvi konferences organizētājs “The Bookseller” ir aicinājis piedalīties arī platformu “Latvian Literature”. Juta Pīrāga atklās platformas “Latvian Literature” komandas pieredzi, veidojot Latvijas kultūras programmu un publicitātes kampaņu Lielbritānijā 2018. gadā, kad Latvija kopā ar Lietuvu un Igauniju bija izvēlētas par Londonas grāmatu tirgus “The London Book Fair” viesu valstīm, kā arī pastāstīs par starptautiskā veiksmes stāsta – kampaņas #iamintrovert – radīšanu un attīstīšanu.

Britu grāmatniecības industrijas žurnāla “The Bookseller” organizētā mārketinga un publicitātes konference vienkopus aicina vairāk nekā 300 grāmatu nozares speciālistus, lai kopīgi atklātu, izzinātu un diskustētu par aktuālākajām inovācijām grāmatu tirgū. “The Bookseller” ir vienīgais drukātais iknedēļas žurnāls Eiropā, kas informē nozares profesionāļus par jaunumiem grāmatu industrijā, sākot ar interesantākajiem jaunajiem autoriem un grāmatām un beidzot ar inovatīviem biznesa modeļiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti