Klajā nāk Kristapa Vecgrāvja otrais dzejas krājums «Vaska ezers»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

28. janvārī pulksten 18.00 viesmīlīgajās "Miezis un kompānija" telpās izdevniecība "Literatūras kombains" prezentēs grāmatu sērijā "Ārpus laika" iznākušo Kristapa Vecgrāvja dzejas krājumu "Vaska ezers", informē izdevēji.

Kristapa Vecgrāvja otrais dzejoļu krājums, kas iznāk 17 gadus pēc pirmā ("kaist ķekarā vīnogas", 2005), aptver autora pēdējo desmit gadu daudzveidīgo daiļradi.

"Četrās nodaļās kārtotie dzejoļi atklāj autora eklektiku formā un saturā, tajā pašā laikā  nepārprotami apliecinot poētiski nobriedušu talantu, kas dzejas centrā liek ne tikai "ko pateikt", bet arī – "kā pateikt"," par darbu raksta izdevēji.

Grāmata izdota ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Kristaps Vecgrāvis
Kristaps Vecgrāvis

Par apgādu "Literatūras kombains"

Apgāds "Literatūras kombains" ir 2011. gadā dibinātās tāda paša nosaukuma biedrības apgāds. Apgāds "Literatūras kombains" ir atvērts sadarbībai ar dažādu nacionalitāšu autoriem un nodrošina ātru izdevējdarbības ciklu vietējai un pārrobežu literatūrai. Sērija "Pierobeža" ir izveidota, lai parādītu tās literatūras, kas netop nosacītās literārās dzīves centrā, savdabību, kolorītu un kvalitāti.

"Grāmatu sērijā "Ārpus laika" top grāmatas, kas ir savpata radošā pulsa apliecinājums, skanošas ārpus ierastajām laika koordinātēm, gluži kā no citpasaules saņemts signāls. Neērti poētiski vaicājumi par esmi, cilvēcību, vēstures un kultūras ritu," skaidro izdevniecībā. Grāmatu sērija "Ārpus laika" tika atklāta 2021. gadā ar Andra Zeibota dzejas krājumu "Plīva". Kristapa Vecgrāvja dzejas krājums "Vaska ezers" ir šīs sērijas otrā grāmata.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti