Iznākusi grāmata «Pieneņpūka» – patiess stāsts par nedziedināmi slimu zēnu un viņa ģimeni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Klajā nākusi Sanitas Ziediņas grāmata “Pieneņpūka”, informēja apgāda “Droši un koši” pārstāvji. Darbs pieteikts kā “patiess stāsts par nedziedināmi slimu zēnu Artūru un viņa ģimeni, par cīņu un uzvarām, par pieņemšanu un mīlestību, kas nav vārdos aprakstāma.”

Sanita Ziediņa ir trīs dēlu mamma, priekšlaicīgi dzimušo bērnu vecāku biedrības “Esmu klāt” dibinātāja un vadītāja. Grāmatā Ziediņa dalās savā grūtajā un vienlaikus skaistajā pieredzē par dzīvi ar bērnu, kuram ir īpašas vajadzības: “Nebīsties no vārdiem “īpašas vajadzības”, jo grāmata nav tikai par slimību. Tas ir patiess dzīvesstāsts par mazu zēnu un viņa ģimeni. Gadiem izsapņotas alkas par vēl vienu bērniņu, kas rezultējās ar dubultu prieku, asarām un neziņu par nākotni. Stāsts ir par beznosacījuma mīlestību, par dzīves vērtībām un pieņemšanu. Izdzīvotais un piedzīvotais ir licis uzdot jautājumu: “Kurš kuram tad īsti deva dzīvi? Es bērnam vai bērns – man?””

Grāmatas izdevēji arī uzsvēra: “Šī grāmata nav domāta tikai ģimenēm, kas audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, bet ikvienam no mums, jo tā māca būt empātiskam, liek izvērtēt dzīves patiesās vērtības, kļūt pieņemošākam un pateikties par to, kas tev ir.”

Sanitas Ziediņas grāmatas “Pieneņpūka” atvēršana notiks 8. aprīlī pulksten 19.00 “Facebook” tiešraidē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti