Iznāk sestais dzejas disks

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

"Naba Music / Melo Records" uz Dzejas dienām laiž klajā jau sesto dzejas disku, kas apvieno dažāda laika aktuālos dzejniekus. Diska atvēršanas svētki notiks "Nabaklab" 8. septembrī plkst. 20.

Sestais dzejas disks ir muzikāls un poētisks vēstījums par mūsu attiecībām ar ķermeni. Diskā iekļauti dažādu laiku latviešu autoru dzejoļi, kuros ar atšķirīgiem paņēmieniem runāts par ķermeni kā visu kopā saturošo korpusu, kā ierobežojošo čaulu, kā iekārojamo, kā novecojošo, kā atbrīvojošo.

Diskā būs dzirdami darbi, kurus radījuši un ierunājuši paši autori - Kārlis Vērdiņš, Vladimirs Svetlovs, Arvis Viguls, Knuts Skujenieks, Simona Orinska, Elīna Bākule-Veira, Artis Ostups, Anna Auziņa, Aivars Madris, Anita Mileika, Iveta Ratinīka, Juris Kronbergs, kā arī būs dzirdamas balsis, kuras audializēs dzejas ikonas - Aleksandru Čaku (balss - Valdis Rūmnieks), Kikōni (balss - Svens Kuzmins), Aivaru Neibartu (balss - Guntis Berelis) un Ingunu Jansoni (balss - Andris Akmentiņš).

Diska atvēršanas svētkos notiks dzejas lasījumi, skanēs dzejas ieraksti un būs skatāmi vizuāli priekšnesumi. Uzstāsies buto deju studija "Idegnosis", dzejnieki, bet vakara turpinājumā DJ Uldis Rudaks spēlēs dzeju no vinila platēm.
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti