Iznāk rakstnieces Zanes Zustas grāmatas – romāns «Tauriņa spārnu vēzieni» un bērnu grāmata «Labrīmes»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Iznākušas divas jaunas rakstnieces Zanes Zustas grāmatas – romāns pieaugušajiem "Tauriņa spārnu vēzieni" un grāmata mazajiem lasītājiem "Labrīmes", informēja izdevniecības "Zvaigzne ABC" pārstāvji.

"Tauriņa spārnu vēzieni"

"Jasmīna par katru cenu vēlas, lai viņas dzīve būtu perfekta," ir teikts pirmajās romāna "Tauriņa spārnu vēzieni" lappusēs. Jasmīna to ne tikai pasīvi vēlas, bet arī aktīvi būvē šo savu ideālo dzīvi. Turklāt tas pat kādu laiku izdodas.

""Tauriņa spārnu vēzieni" ir neparastu tēlu un sulīgas valodas pilns darbs. Tas "aizķer" un pēc izlasīšanas vēl kādu brīdi nevilšus jāprāto par dažādiem jautājumiem," par darbu raksta tā izdevēji. "Kāpēc celt sapņu pilis, un kāds spēks tās sašķaida sīkās druskās? No kurienes rodas priekšstati par ideāliem, un kas veido realitāti? Kāpēc cilvēks gandrīz nekad nav apmierināts? Kas ir rutīna? Kāpēc tikai zaudējums ļauj pa īstam novērtēt pazaudēto?"

"Zane Zusta raksta par īsto dzīvi, par cilvēkiem, kuri patiesi mīl un katrā situācijā meklē ceļus, kurus ejot nemelot sev un pēc iespējas mazāk sāpināt citus," tā par šo grāmatu saka rakstniece Jana Egle.

"Labrīmes"

"Labrīmes" ir bērnu skaitāmo pantu grāmata. "Ar šiem mazajiem dzejolīšiem dzīve var kļūt ja ne ideāla, tad vismaz jautrāka un bērnu ķibeles ar ģērbšanos, celšanos vai baidīšanos no tumsas var zaudēt savus apmērus," sola izdevēji.

Abas grāmatas pieejamas arī e-formātā.

Zane Zusta (1982) dzimusi Liepājā, studējusi žurnālistiku un karjeras sākumā arī strādājusi par žurnālisti. Rakstnieces gaitas aizsākusi 2015. gadā ar bērnu grāmatām "Ucipuci meklē mājas" un "Ucipuci domā ārpus kastes". Bērnu psiholoģiskās labsajūtas uzlabošanai veltīta Zanes Zustas grāmata "Es esmu Boss". Sadarbībā ar psihoterapeitiem Diānu Zandi un Gati Līdumu ir tapušas grāmatas "Tarakāni manā galvā" un "Tarakāni tavā galvā", kurās aplūkotas sieviešu un vīriešu domāšanas kļūdas. Ar grāmatu "Aiz durvīm" Zusta debitēja kā romānu autore.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti