Iznācis Georga Rubeņa debijas romāns «Apslēptā mehānisma likums»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Apgāds “Iespēju grāmata” laidis klajā Georga Rubeņa debijas romānu “Apslēptā mehānisma likums”, kas iepriekš bija pieejams e-grāmatas formātā.

“Apslēptā mehānisma likums” ir brīnumains stāsts par kāda jauna vīrieša pieaugšanu. Aksels agrā bērnībā pēc kāda pārdzīvojuma kļuvis mēms, taču, laikam ejot, tomēr atrod savu vietu sabiedrībā. Stāstā ar ikdienas norisēm un notikumiem savijas jaunā vīrieša fantāzijas un sapnis reiz atkal runāt. Fantāzijas un sapņi Akselu aizved divdesmito gadu Rīgā, kur paralēlā pasaulē risinās notikumi, kas atspoguļo viņa iekšējo cīņu un pārdzīvojumus, rādot viņa iekšējās pasaules izaugsmi un attīstību.

“Manuprāt, gados jauniem autoriem ir apzināti jāizvēlas rakstīt par pazīstamo. Tāpēc apzināti romānā aprakstu vidi, kas ir reāla. Tāpat arī lielākajai daļai personāžu prototipi ir man pazīstami cilvēki,” stāsta grāmatas autors Georgs Rubenis. “Romāna spraigo notikumu centrā ir viena cilvēka izaugsme, taču, domāju, ka ar daļu no stāstā risināmiem jautājumiem kādi no mums agrāk vai vēlāk sastopamies savā ikdienā. Tāpēc aprakstītos notikumus vairāk attiecinu uz pašu pieaugšanas procesu, nevis konkrēto stāstā aprakstīto personāžu.”

“Apslēptā mehānisma likumu” var iegādāties Jāņa Rozes grāmatnīcās.

Georgs Rubenis (1986) ieguvis augstāko izglītību uzņēmējdarbības vadībā, vairāk nekā desmit gadus strādājis žurnālistikā, sabiedriskajās attiecībās un mārketingā. Kopš 2012. gada vada lekcijas un seminārus par sevis pilnveidošanu un garīgo izaugsmi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti