Kultūras ziņas

Pasaulslavenās mākslinieces Vijas Celmiņas pirmā personālizstāde Latvijā

Kultūras ziņas

Labākie Latvijas amatierteātri rīt un parīt Dailes teātrī

Izdota grāmata "Nepareizie stāsti"

Izdota grāmata bērniem «Nepareizie stāsti»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

12. aprīlī ceļu pie bērniem sāks grāmata „Nepareizi stāsti”, ko sastādījis interneta žurnāla "Satori" galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins.

13 latviešu autoru darbos skartas tēmas, kuras parasti bērnu literatūrā tiek apietas – smēķēšana, kaušanās, nikni briesmoņi, beigti gliemeži un citas neprātības. Izdevēji gan neaicina nevienu bērnu sākt smēķēt, taču norāda – vai gan tā būtu normāla skola, pie kuras stūra nenotiktu pirmā saskaršanās ar „pieaugušo dzīvi”?

Mēs izlēmām izdot „Nepareizo stāstu” grāmatu, lai kaut kā cīnītos ar to pareizību, kas valda apkārt un kas mēģina padarīt mūsu bērnus un mūs pašus arvien pareizākus. Svarīgi ir tas, lai vecāki šo grāmatu negribētu saviem bērniem dot lasīt. Lai viņi šo grāmatu kaut kur atrastu, nočieptu, iegūtu savā īpašumā un lasītu slepus vakaros zem segas,” stāsta Ilmārs Šlāpins.

Interneta žurnāla „Satori” izdotā grāmata „Nepareizie stāsti” būs pieejama par velti. 12. aprīlī stāstus atvērs „Rīgas biržas” namā, bet maija beigās tos varēs iegūt Kalnciema kvartālā paredzētajās „Bērnu dienās”, kā arī citos kultūras pasākumos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti