Izdevniecība «Latvijas Mediji» piedāvā pirkt grāmatas pa telefonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Lai valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā rastu iespēju jaunākās grāmatas iegādāties arī tiem iedzīvotājiem, kuriem ir ierobežota pieeja internetam vai kuriem nav interneta lietošanas prasmju, izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā jaunu pakalpojumu – grāmatu pirkšanu pa telefonu, medijus informē izdevniecības pārstāvji.

Nopērkot grāmatas pa telefonu, tāpat kā veicot pasūtījumus e-veikalā, varēs izvēlēties sev ērtāko grāmatu saņemšanas veidu: “Latvijas Pasta” nodaļās, “Omniva” pakomātos vai klātienē Rīgā, "Latvijas Mediji" Grāmatu mājā.

Grāmatas pa tālruņa numuru 67096693 var nopirkt, zvanot katru darba dienu no pulksten 9.00 līdz 17.00. Pēc pirkuma noformēšanas pircējam tiks nosūtīts rēķins un pēc tā apmaksas – piegādātas grāmatas.

Izdevniecības “Latvijas Mediji” direktore Evija Veide atzīmē:

“Pašlaik ir grāmatu lasīšanas gadalaiks. Par to liecina arī atbildes uz jautājumiem: "Kā pavadāt laiku mājās?", kur arvien biežāk dzirdams arī "Lasu".

Labs stāsts ir tā komforta zona, kas pašlaik ļauj atcerēties, ka dzīve nav beigusies. Tā varbūt ir stopkadrā, taču pienāks brīdis, kad pasaules apskatīšana, sarokošanās un fiziska pleca sajūta vairs nebūs ekstra. Līdz tam – mēs aicinām pilnu emociju gammu atrast grāmatās. Gan romantisku iemīlēšanos, gan kaisli, spriedzi un daudzus atklātus un neatklātus noslēpumus. Lasiet paši, lasiet kopā ar bērniem un atcerieties – pasaule var būt jūsu rokās. Ikvienā grāmatā."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti