Igauņu rakstnieks Kivirehks ieradīsies uz savas grāmatas prezentāciju Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Lasītāju iemīļotais igauņu mūsdienu rakstnieks Andruss Kivirehks ieradīsies uz savas grāmatas „Skaistais dzīvnieks” atvēršanas svētkiem Rīgā, lsm.lv apstiprināja apgāda „Mansards” vadītājs Jānis Oga.

Apgādā "Mansards" jūnijā iznākušas grāmatas „Skaistais dzīvnieks” prezentācija notiks trešdien, 10.jūlijā, plkst. 18.00 peldošajā mākslas centrā "Noass" AB dambī. Sarunu ar rakstnieku Andrusu Kivirehku un tulkotāju Maimu Grīnbergu vadīs Ivars Ijabs.

Stāstu izlasē „Skaistais dzīvnieks” iekļauti darbi no trim Andrusa Kivirehka īsprozas grāmatām, kas iznākušas 1999., 2005. un 2012. gadā.

Līdz šim latviešu valodā izdoti divi Kivirehka romāni - "Rijkuris jeb Novembris" (2009), "Vīrs, kas zināja čūskuvārdus" (2011) un trīs grāmatas bērniem - "Sirli, Sīms un noslēpumi" (2009), "Lote no Izgudrotāju ciema" (2010) un "Kaka un pavasaris" (2012).

Andrusa Kivirehka literārā talanta izpausmes žanriskais diapazons ir ievērības cienīgs – viņš raksta stāstus, romānus, lugas un radiolugas, grāmatas bērniem, pamfletus un avīžrakstus. Viņa darbi tulkoti čehu, franču, itāļu, krievu, latviešu, lietuviešu, norvēģu, somu, ungāru un zviedru valodā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti