Grāmatā apkopoti Raiņa un Aspazijas dzejoļi bērniem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Raiņa un Aspazijas 150.jubilejas gada pasākumu ciklā grāmatu izdevējs "White Book" laidis klajā grāmatu "Dzejoļi bērniem".

Aspazija un Rainis ir daudzu nopietnu un zīmīgu literatūras meistardarbu autori, tomēr sava mūža laikā viņi spējuši saglabāt un uzturēt arī bērnišķo dzirksti, kas visam piešķir gaisīgumu un vieglumu. Arī grāmatu "Dzejoļi bērniem" caurvij mazliet brīnumaina noskaņa, norāda "White Book" pārstāvji.

Grāmatā vienuviet būs lasāmi tautā iemīļotākie un zināmākie 25 Aspazijas un 27 Raiņa dzejoļi bērniem: "Circenīša Ziemassvētki", "Pasaciņa", "Nebēda", kā arī "Grāmata", "Zelta sietiņš", "Mākonīts un Mākonīte" un citi dzejnieku daiļdarbi.

Dzejas smalkumu grāmatā akcentē mākslinieka Gusta Linkeviča ilustrācijas, kas apliecina klasisku vērtību spēju pastāvēt līdzās mūsdienu mākslai.

Mākslinieks Gusts Linkevičs un izdevniecība "White Book" aicina vecākus iepazīstināt ar slaveno literātu darbiem jaunākās paaudzes. Grāmata radīta, lai turpinātu vērpt to smalko dzejas pavedienu, kuru veidojuši latviešu tautas dižgari.

Grāmata nāks klajā augusta beigās - tuvojoties skolas laikam un mēnesim, kas katru gadu visā Latvijā tiek pavadīts dzejiskā gaisotnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti