Rīta Panorāma

Igaunijā un Lietuvā desmitiem jauni Covid-19 gadījumi dienā

Rīta Panorāma

Zviedrijā premjera amatā atkārtoti apstiprināts Lēvens

Frankfurtes grāmatu gadatirgus notiks klātienē un digitāli

Frankfurtes grāmatu gadatirgus šogad notiks klātienē un digitāli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Interesentiem šajā rudenī būs iespēja klātienē piedalīties pasaulē lielākajā grāmatu gadatirgū Vācijas pilsētā Frankfurtē. Organizatori vienlaikus sola piedāvāt arī dažādus digitālus risinājumus. 

Pasākuma rīkotāji informē, ka gadatirgus notiks no 20. līdz 24. oktobrim un to būs iespējams apmeklēt ar personalizētām biļetēm. Visiem apmeklētājiem būs jāpierāda, ka viņi ir vakcinēti pret Covid-19, vai jāuzrāda negatīvs koronavīrusa tests. Rīkotāji vēlas novērst pūļu veidošanos, tāpēc telpās izvietos novērošanas kameras. Tiks ierobežots dalībnieku skaits, bet starp stendiem būs lielāka distance. Līdz šim dalībai gadatirgū reģistrējušās 60 valstis, bet goda viesu statuss šogad piešķirts Kanādas pārstāvjiem.

Frankfurtes grāmatu gadatirgus ir lielākais šāda veida pasākums pasaulē, un 2019. gadā to apmeklēja vairāk nekā 300 tūkstoši cilvēku. Covid-19 pandēmijas dēļ pagājušajā gadā lielā izstāde nenotika, bet vairākās vietās tika organizētas lekcijas un lasījumi un notika dažādi digitāli pasākumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti