Februāra beigās notiks «Latvijas Grāmatu izstāde 2020»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Latvijas Grāmatu izstāde 2020” notiks no 28. februāra līdz 1. martam Ķīpsalā. Tā piedāvās tikties ar ievērojamiem latviešu un ārvalstu rakstniekiem, baudīt autoru lasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, iepazīties ar jaunumiem, darboties radošajās darbnīcās, mainīties ar grāmatām un iegādāties tās par īpaši izdevīgām cenām, paziņojumā medijiem sola organizatori.

Latvijas Grāmatu izstāde ir nozīmīgs grāmatniecības pasākums, kas Rīgā pulcē grāmatizdevējus, autorus, grāmattirgotājus, potenciālos izdevējus, bibliotekārus un lasītājus. Daudzveidīgu grāmatu klāstu piedāvā Latvijas un ārvalstu izdevniecības.

 “Latvijas Grāmatu izstādē 2020” piedalīsies gandrīz visi nozīmīgākie Latvijas grāmatizdevēji: “Zvaigzne ABC”, “Jānis Roze”, “Jumava”, “Pētergailis”, “Latvijas grāmata”, “Latvijas mediji”, “Kontinents”,  “Madris”, “RaKa”, “Avots”, “MicRec”, “Mansards”, “Neputns”, “Dienas grāmata”, “Liels un mazs” un citi.

“Latvijas Grāmatu izstāde 2020” piedāvās plašu un daudzpusīgu izstādes kultūras programmu – trīs dienu laikā norisināsies vismaz 100 kultūras pasākumi un Ķīpsalā viesosies vairāk nekā 130 autoru.

Uz Lielās skatuves varēs baudīt autoru priekšlasījumus un piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos. Rakstnieka viesistabā interesenti varēs aprunāties ar grāmatu autoriem. Savukārt Uzvediba.lv darbnīcās norisināsies diskusijas par bērnu un pieaugušo uzvedības problēmu iemesliem un to, kā ar spēļu elementiem paredzēt, mazināt un novērst problēmizraisošu uzvedību mājās, izglītības iestādē vai darbā.

Pašas jaunākās bērnu grāmatas izstādē piedāvās gandrīz visi Latvijas lielākie grāmatizdevēji. Padomāts ir arī par aizraujošu pasākumu programmu mazākajiem apmeklētājiem. Jautrajā lasītavā varēs satikt bērnu grāmatu autorus un varoņus, spēlēt attīstošās spēles, eksperimentēt, piedalīties aizraujošos konkursos un asprātīgās viktorīnās un iesaistīties citās radošās nodarbēs.

Turpinot iepriekšējos gados aizsākto un apmeklētāju atsaucību guvušo tradīciju, visās trīs izstādes dienās Ķīpsalā darbosies grāmatu maiņas punkts.

Ikviens ir aicināts nākt uz izstādi un ņemt līdzi grāmatas, kas jau daudzkārt pārlasītas un vairs nav aktuālas, lai iemainītu pret vēl nelasītām. Grāmatu maiņas punktā var atrast bilžu un pasaku grāmatas bērniem, uzziņu literatūru, mākslas grāmatas un dažādu citu lasāmvielu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti