Dzejas slams atkal Liepājā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

6. februārī 20 kafejnīcā „Kursas putni” notiks dzejnieku konkurss, pasaulē pazīstams kā dzejas slams.

Pagājušā gada septembrī mākslas centrs ''Totaldobže'' rīkoja Liepājā pirmo dzejas slamu. Rīgā tas notiek jau vairākus gadus un ir piesaistījis plašu interesentu loku. Arī šajā slamā piedalījās vairāki rīdzinieki, bet finālā iekļuva divi Liepājas jaunieši un dzejnieks no Rīgas. ''Totaldobže'' savas aktivitātes Liepājā vairs neveic, bet vietējie dzejnieki bija uzņēmuši gana iedvesmas, tādēļ tika nolemts rīkot vēl vienu slamu.

Dzejas slams ir sacensība starp dzejniekiem diezgan brīvā formā, bet ar laika limitu. Viens dzejolis nedrīkst pārsniegt 3 minūtes. Dalībniekus vērtēs žūrija un publika, kā arī tie dzejnieki, kuri netiek uz otro kārtu vai finālu.

Visiem dalībniekiem jābūt gataviem nolasīt trīs dzejoļus, bet konkursa laikā ar žūrijas un publikas vērtējumu palīdzību tiek veikta atlase un tikai trīs labākie tiek finālā. Pasākumā būs arī ziedojumu kaste, kura beigās nonāks pie uzvarētāja, tādēļ pasākuma apmeklētāji aicināti ar monētām atbalstīt savus favorītus. Par balvu parūpēsies arī kafejnīca „Kursas putni”. Pieteikšanās beigsies vienu stundu pirms pasākuma sākuma.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti