Darbu sākusi jauna audiogrāmatu platforma «Audillo»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

11. novembrī ceļu pie saviem klausītājiem uzsāk jauna audiogrāmatu platforma "Audillo", kas, svinot Lāčplēša dienu, piedāvā bez maksas noklausīties tās pirmo audiogrāmatu – Andreja Pumpura leģendāro eposu "Lāčplēsis", informēja platformas pārstāvji.

Eposu ierunājis Jaunā Rīgas teātra aktieris Kaspars Znotiņš un režisore Laura Čaupale.

"Skolas laikā man ļoti patika literatūras stundas. To gan nevarēju teikt par grāmatu lasīšanu. Nācās ļoti piespiesties. Ja tā padomā, tad tas ir diezgan ironiski. Šodien, kad pieredzam tik daudzus formātus, kā apgūt sev nezināmo informāciju, ticu, ka latviešu valodas materiālu apguves veidu daudzveidībai ir potenciāls attīstīties. "Audillo" komandas fokusā izvirzījās tieši audio formāts," par platformas aizsākšanu stāstīja "Audillo" projekta vadītāja Inga Priedīte.

Viņa arī atzīmēja, ka šāds satura nodošanas veids nav jaunums: "Apgūstot audio saturu angļu valodā, pamanīju, cik ļoti tas paplašina zināšanu bāzi un vārdu krājumu. "Audillo", manuprāt, ir solis tuvāk tam, lai dotu papildu iespēju apgūt pasauli latviešu valodā un bagātinātu latviešu valodas lietojumu ikdienā. Turklāt ne mazāk svarīgi – tas viss bonusā ar ļoti labiem izrunas piemēriem ausīs!"

"Audillo" komanda aicina klausītājus sniegt savus ieteikumus nākamo grāmatu izvēlēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti