«Atēna» atsāk izdevējdarbību ar jaunu latviešu politisko trilleri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Līdz ar Ikara Piebalga romāna „Melu sindikāts” iznākšanu Latvijas grāmatu tirgū savu darbību atsāk „Atēna”, kas priecē lasītājus ar kvalitatīvu literatūru jau kopš 1996. gada. "Melu sindikāts" grāmatmīcās nopērkams no 6. novembra.

Pēc milzīgu naftas krājumu atrašanas Latvija ir kļuvusi par bagātu labklājības valsti, taču visam ir sava cena - mūsu patstāvība nav pa prātam ne draudīgajam Austrumu kaimiņam, ne Rietumu politiskajai elitei un globālajām korporācijām. Latvijas vienīgā cerība netikt samaltai starp diviem dzirnakmeņiem ir kāda godprātīga amerikāņu žurnālista un vietējo drošības iestāžu precīza rīcība...

Tāda ir alternatīvās realitātes aina par nākotni pēc 20 gadiem, kādu savā pirmajā romānā „Melu sindikāts” iezīmē Ikars Piebalgs. Ģeopolitisks trilleris ar zinātniskās fantastikas elementiem ir nebijuša žanra parādīšanās Latvijas literatūrā.

Romāna galvenajam varonim, amerikāņu žurnālistam Trevoram Latvijā jāšķetina ne tikai politiskā saspīlējuma mudžeklis, kurā reizēm šķiet neiespējami saprast, kas ir patiesība un kas – meli, bet arī personīgās dzīves drāma, kad jāmaksā par kādu jaunībā pieļautu neapdomību. Sižetu papildina detalizēti tehnoloģiju apraksti tuvākajai nākotnei, kad personālo datoru jau būs nomainījusi cita, krietni spējīgāka, bet līdz ar to - arī bīstamāka informācijas apstrādes ierīce.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti