Aicina pieteikties Dzejas un repa sacīkstēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Atzīmējot Valsts valodas dienu, kas jau trešo gadu daudzviet Latvijā tiek svinēta Jura Alunāna dzimšanas dienā, Rakstniecības un mūzikas muzejs aicina pieteikties Dzejas un repa sacīkstēm, kas norisināsies 13. maijā.

Sacīkstēs piedalīties aicināti dzejas un repa autori vecumā no 16 gadiem. Konkurss norisināsies trīs kārtās. Pirmajai kārtai dalībniekiem iepriekš jāsagatavo lasījums vai brīvrunas priekšnesums, otrajā kārtā žūrijas vērtējumam un komentāram pievienosies arī skatītāju balsojums, savukārt trešajā kārtā divi labākie mērosies spēkiem brīvajā repa cīņā.

Dalībniekus vērtēs dzejas un repa profesionāļu žūrija: dzejnieces Inga Gaile un Iveta Ratinīka, reperi Žaks (Žaks Bernards) un Ansis (Ansis Kolmanis). Pasākumu vadīs Mixmasters AG jeb Andris Gailis.

Katrā no sacīkšu kategorijām tiks apbalvoti trīs laureāti. Galvenā balva uzvarētājam dzejas grupā - dalība Rakstnieku savienības Literārajā akadēmijā, repa grupā - vienas dziesmas ieraksts profesionālā ierakstu studijā.

Dzejas un repa sacīkstes norisināsies 13. maijā plkst.16 „Rīgas 2014” radoši informatīvajā telpā „Esplanāde 2014”. Plašāka informācija par pieteikšanos pieejama Rakstniecības un mūzikas muzeja mājas lapā.

Iepriekšējās Dzejas un repa sacīkstes notika Rakstniecības un mūzikas muzejā „Dzejas dienās 2013" un guva milzīgu publikas atsaucību.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti