Ziedoņa muzejs novembrī Rīgā veido «pop-up» muzeju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Ziedoņa muzejs novembrī veido "pop-up" muzeju kafejnīcā "Rocket Bean Roastery" ar sarunu vakariem par tēmām “Es un Rīga”, “Es un Latvija” un “Jaunā tipa muzejs”.

"Pop-up" muzeja forma paredz, ka tas darbojas neilgu laiku, kādā muzejam neierastākā vidē. "Pop-up" muzeju visbiežāk veido apmeklētāji paši, kuri atnes "pop-up" muzeja izvēlētajai tēmai raksturīgus priekšmetus.

"Pop-up" muzeja pasākumu apmeklētāji ir aicināti atnest priekšmetu ar stāstu, kurš viņiem saistās ar vakara tēmu. Katra priekšmeta stāsts tiks iemūžināts fotogrāfijā un dokumentēts. Priekšmetus pēc pasākuma beigām būs iespējams saņemt atpakaļ.

Saruna ar diskusijas elementiem kopā ar vakara viesiem par tēmu “Es un Rīga”, “Es un Latvija” un “Jaunā tipa muzejs”.

  • 16. novembra vakara tēma “Es un Rīga”. Sarunu vakara īpašie viesi dzejnieks Toms Treibergs, TV personība Mārtiņš Ķibilds un arhitekts Pēteris Bajārs.
  • 23. novembra tēma “Es un Latvija”. Sarunu vakara īpašie viesi režisors Jurgstulajstus, draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks un “Benji Knewman” redaktore Agnese Kleina.
  • 30. novembra tēma “Jaunā tipa muzejs”. Sarunu vakara īpašie viesi Latvijas Nacionālā mākslas muzeja komunikācijas nodaļas vadītāja Anna Balandina, fonda “Mākslai vajag telpu” vadītāja Katrīna Jaunupe un domnīcas “Creative Museum” vadītāja Ineta Zelča-Sīmansone.

"Pop-up" muzejs darbosies kafejnīcā "Rocket Bean Roastery", Miera ielā 29, Rīgā. Dalība "pop-up" muzeju pasākumos ir bez maksas. Ierašanās no plkst.18.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti