VKKF mērķprogrammā «Latvijai - 100» šogad pieejami 560 tūkstoši eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) jau trešo gadu izsludinājis pieteikšanos mērķprogrammā „Latvijai – 100”. Programmas finansējums šogad ir 560 tūkstoši eiro.

Projektus var iesniegt tikai juridiskas personas, un uz atbalstu var pretendēt projekti, kas radoši un aktīvi iesaistot sabiedrību, vairo izpratni par Latvijas valstiskumu – tā būtību, vēsturi un kultūras lomu nācijas tapšanas procesā. Tāpat iesniedzami projekti, kas godina Latvijas tapšanai nozīmīgas personības vai vērsti uz sabiedrības iesaisti Latvijas kultūrvides bagātināšanā. Ar pilnu konkursa nolikumu var iepazīties Kultūrkapitāla fonda mājaslapā, bet projektus varēs iesniegt līdz 6.maijam, stāsta fonda pārstāve Jana Vērdiņa:

“Kultūras ministrija, lai veicinātu kvalitatīvi sagatavotu projektu iesniegšanu šajā mērķprogramā, ir paredzējusi semināru 19.aprīlī par projektu sagatavošanas nosacījumiem. Lai spētu sagatavot patiešām kvalitatīvu valsts simtgades svinību programmu, šajā mērķprogrammā konkurss tiks izsludināts arī 2017. un 2018.gadā. Projektiem, kas tiks pieteikti šajā gadā, īstenošanas beigu termiņš ir 2017.gada 1.jūnijs. Tomēr, ja projekts ir plānots ilgtermiņā līdz 2018.gadam, tad pieteikumā ir jānorāda dalījums posmos.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti