VIDEO: LTV atskats uz 2014. gada kultūras notikumiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Televīzija (LTV) publiskojusi video atskatu uz 2014. gada notikumiem - gan Latvijai nozīmīgajiem pasākumiem, kuros LTV piedalījās kā rīkotāja un kā pārraides nodrošinātāja, gan uz nozīmīgākajiem LTV kultūras projektiem.

"2014.gads tuvojas beigām, bet tas ir aizvadīts tik krāšņi kā neviens cits. Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas pasākumu klāsts bija lieliska dāvana gan rīdziniekiem, gan pilsētas viesiem. Latvijas Televīzija translēja gan "Rīga 2014" pasākumus, gan radīja savu kultūras saturu: mūsu izcilo mūziķu tikšanos Nacionālās operas skvērā koncertā "Dzimuši Rīgā", šovu "Lielā lasīšana", izklaides raidījumu "Kultūras dīvāns", "Koru olimpiādes ziņas" un jauno talantu konkursu "Radīti mūzikai", tiešraidi no Latvijas Grāmatu ķēdes un kultūras gada atklāšanas 11.novembra krastmalā," atgādina LTV kulturas raidījumu veidotāji, piedāvājot atskatu uz šo piedzīvojumiem un nebijušām sajūtām piepildīto laiku.

Video titrēts angļu valodā, jo ar šo vēstījumu LTV iepazīstinājusi Eiropas valstu televīzijas.

Kā iepriekš vēstīts, LTV šogad atzīmē 60 gadu jubileju. LTV (tolaik - Rīgas televīzijas studijas) pirmā pārraide notika 1954.gada 6.novembrī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti