Kultūras ziņas

Meža meitu stāsti Stūra mājā

Kultūras ziņas

"Carnival Youth" izdod albumu un pošas tūrē

Koncerts, vērojot estrādes rekonstrukciju

VIDEO: Cilvēki pulcējas lielajā piknikā nepabeigtajā Mežaparka estrādē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mežaparka lielā estrāde šobrīd piedzīvo lielas pārvērtības. Ir nojaukta vecā estrādes būve un aizvadītajā ziemā iemūrēja pamatakmeni jaunajai celtnei. Rīgas svētku ietvaros 16. augustā arī ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts savām acīm pārliecināties, kā sokas būvniecība, jo Mežaparka estrādē notiek Latvijā lielākais pikniks.

Lielajā piknikā svētku rīkotāji piedāvā iespēju nobaudīt pasaules valstu virtuves ēdienus un atspirdzinošus dzērienus, iegādāties Latvijas amatnieku un vietējo mājražotāju izgatavotās preces. Apmeklētājus priecēs grupa „DaGamba”, komponists un instrumentālists Raimonds Tiguls, koklētāja Laima Jansone un „Ceremoniju orķestris”. Par bērniem jautrām rotaļām un atraktīvām spēlēm gādās iemīļotie pasaku tēli. 

Pasākums norisinās līdz plkst. 21.

Jau vēstīts, ka Rīgas svētkos, kas risinās no 16. līdz 18. augustam, iedzīvotājiem un pilsētas viesiem ir iespēja apmeklēt daudzveidīgus koncertus.

Plašākā koncertprogramma gaidāma 17. augustā 11. novembra krastmalā pasākumā "Pilsētas leģendas. Leģendu tikšanās". Ikviens gaidīts arī vakara lielkoncertā "Lielpilsētas studentu leģendas", kura muzikālo programmu veidos dažādu laikmetu dziesmas un skaņdarbi, kas bijuši un aizvien ir populāri studentu vidū. Koncerta noslēgumā būs skatāma svētku uguņošana.

Šogad Rīgas svētki veltīti Rīgas leģendām. Rīgas svētku dienās, 17. un 18. augustā, sabiedriskais transports pilsētā būs bez maksas. Svētku programma pieejama pašvaldības mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti