Vēl iespējams pieteikt pretendentus latgaliešu kultūras gada balvai «Boņuks»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “Gors”, 23. februārī notiks ikgadējā Latgaliešu kultūras gada balvas “Boņuks” pasniegšanas ceremonija. “Boņuks” ir vienīgā balva, kura īpaši izceļ un godina sasniegumus un padarīto latgaliskās kultūras dzīvē. Līdz 6. janvārim notiek pretendentu pieteikšana.

Tuvojas latgaliešu kultūras gada balva “Boņuks”
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Latgales vēstniecības ''Gors'' Mārketinga nodaļas vadītāja Edīte Husare skaidro: “Jebkurš, kurš kaut ko ir redzējis, pats ir izdarījis latgaliskajā kultūrā un kuram šķiet, ka tas noteikti ir pelnījis atzinību, to var pieteikt, izmantojot tiešsaistes platformu bonuks.lv, e-pastu vai var pa pastu sūtīt līdz 6. janvārim.

Tāpat pieteikšana ir, kā pagājušā gadā, trīs kategorijās, kas ir “Audio. Video”, “Literatūra. Valoda. Publicistika” un “Notikumi. Aktivitātes. Personības”, bet

apbalvojumu “Boņuks 2019” saņems desmit aktivitātes, personības, darbi, grāmatas, izdevumi, filmas – jebkas, kas ir radīts latgaliskajā kultūrā un kas ir bijis spilgtākais šajā gadā.

Un ceremonija būs jaunu latgaliešu rokās, viens no tiem ir Lauris Zalāns, kas ir vairāk zināms sociālo tīklu aprindās ar savām aktivitātēm latgaliski, un otrs – profesionāli jaunais ārsts, bet radošajā sfērā arī jaunais hiphoperis Armands Buļs.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti