Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Ilzi Valci

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Anitu Kažemāku

Imantos - dzejnieka Imanta Ziedoņa "Dzirnakmeņos" gaida ciemiņus

Topošajā Ziedoņa muzejā svin Imantdienu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Topošajā dzejnieka Imanta Ziedoņa muzejā „Dzirnakmeņi” Murjāņos 1.jūlijā - Imanta vārda dienā - kā allaž sabrauks ciemiņi. Šoreiz īpaši aicināti Latvijas mazo muzeju ļaudis – ar domu, lai sarunās dalītos par vērtībām, kuras viņi kopj savos muzejos un kuras vērts īstenot „Dzirnakmeņos”.

Imantdienas svinības turpināsies 2.jūlijā, kad „Dzirnakmeņos” gaidāma tikšanās ar diviem apbalvojuma „Laiks Ziedonim 2016” laureātiem: profesoru Egilu Stalidzānu un latviešu valodas un literatūras skolotāju Daigu Zirnīti.

Tikšanās ar abiem laureātiem notiks Imantdienas noskaņās. Pasākuma dalībniekus priecēs arī dziesminieces, akordeonistes, grupas „Sus dungo” dalībnieces Lienes Grosas muzikāls priekšnesums. Pasākuma sākums plkst.12.

Savukārt 27. un 28. jūnijā Imanta Ziedoņa muzejā Murjāņos notika projekta vasaras nometne tiem jauniešiem, kuri pusgada garumā piedalījās projekta ietvaros rīkotajās aktivitātēs: pētījumā un radošo darbu konkursā, radošajās nometnēs dažādās Latvijas vietās.

Kā pēdējais uzdevums jauniešiem, lai iegūtu ielūgumu uz Ziedoņa muzeju Murjāņos, bija motivācijas vēstules, kurās viņi atbildēja uz jautājumu - kāpēc man ir svarīgi nokļūt Imanta Ziedoņa muzejā Murjāņos?

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti