Rīta Panorāma

Intervija ar Katrīnu Gupalo

Rīta Panorāma

Jūgendstila salona mūzikas koncertvakari "Rīgas mākslas telpā"

Mobilās kultūrtelpas ziepniekkalnā un pļavniekos

«Stropi» aicina uz bezmaksas pasākumiem Ziepniekkalnā un Pļavniekos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Kultūrtelpās “Strops” turpinās daudzveidīga programma ar deju vakariem, koncertiem, izzinošām aktivitātēm, lekcijām, izrādēm un radošām meistardarbnīcām. Pasākumi iedzīvotājiem pieejama bez maksas. Kultūrtelpas “Strops” šogad darbojas Pļavniekos - “Zaļajā birzī” A. Saharova ielā un arī Ziepniekkalnā, Ēbelmuižas parkā.

“Nevienam šeit vairs nav jāskaidro, kas ir “Strops”. Cilvēki nāk paši, interesējas, seko mums līdzi “Facebook” lapā un ļoti atsaucīgi ņem mūs pretī,” stāsta radošās apvienības “I Did It” menedžere Madara Gruntmane, norādot, ka arī “Stropu” izvietojums šogad ir izdevīgs – visapkārt daudzdzīvokļu nami un “cilvēks nāk uz skaņu”.

Pļavnieku “Stropā” apmeklētāji šovasar gaidīti sestdienu priekšpusdienā, kā arī trešdienu un piektdienu vakaros, savukārt Ziepniekkalnā pasākumi notiek sestdienās, otrdienās un ceturtdienās.

"Mēs vienmēr domājam par to, lai piedāvājums ir kvalitatīvs, lai apkaimju iedzīvotāji, kuri uz centru nedodas baudīt kultūru, var šeit saņemt līdzvērtīgu piedāvājumu," mobilo kultūrtelpu programmas izvēli raksturo Gruntmane.

Pasākumu programma kultūrtelpās “Strops” atrodama tīmekļa vietnē kultura.riga.lv, kā arī “Facebook” lapā

Kultūrtelpas “Strops” ir viens no Latvijas simtgades Rīgas pasākumu programmas projektiem. Aktivitāšu programmu kultūrtelpu darbības laikā organizē biedrība “I Did It”. Divas mobilās kultūrtelpas “Strops” Rīgā darbojas jau trešo sezonu.

Jau vēstīts, ka kultūrtelpas Ziepniekkalnā un Pļavniekos darbosies līdz 7. septembrim.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti