Rīta Panorāma

"Skroderdienu Silmačos" gaisotne Leļļu teātrī

Rīta Panorāma

Intervija ar Eviju Kropu par augstākās izglītības nozīmi

Intervija ar Žaneti Grendi, Maiju Jaunzemi, Baibu Ērgli un Dārtu Apsīti

Saulgriežos Latvijas pierobežā notiks akcija «Izgaismo Latviju»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

21. jūnijā jau otro gadu notiks akcija “Izgaismo Latviju”, ko organizē Imanta Ziedoņa muzejs un Latvijas pierobežas pašvaldības. Šogad atšķirībā no pērnā gada dalībnieki akcijā varēs piedalīties sev visērtākajā laikā, informē Imanta Ziedoņa muzeja pārstāvji.

Akcijā aicināts piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs un noiet kaut vai tikai vienu Sirdskilometru Latvijas pierobežā, lai pēc tam šīs dienas vakarā pulcētos pašvaldību organizētajās ugunskuru vietās.

Ar plašu kultūras programmu akcijā šogad iesaistījušies vairāk nekā 20 novadi – notiks koncerti, mākslas priekšnesumi un dažādas saulgriežu dienai veltītas aktivitātes Kolkā, Ziemupē, Aknīstē un citos novados.

“Pērn bija vairāk nekā 2000 brīvprātīgo, kuri nogāja savu Sirdskilometru, liela daļa Latvijas tika noieta vienā laikā. Taču šogad mēs aicinām iet sev ērtā laikā, doties ceļā, atklāt skaisto un pieteikties savam Sirdskilometram akcijas mājaslapā,” LTV "Rīta Panorāmā" aicina muzeja vadītāja Maija Jaunzeme.

"Tā ir mūsu misija - vairot un krāt skaisto," par akcijas ideju teic tā Imanta Ziedoņa uzticības padomes pārstāve Žaneta Jaunzeme-Grende. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti