Kultūras ziņas

Operas libretu konkursā saņemti 16 darbi

Kultūras ziņas

Pasniegta Latvijas Bibliotēku gada balva

Sākas radošās darbības nedēļa "radi! 2018"

Sākas radošās darbības nedēļa «radi! 2018»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Radošās darbības nedēļā rīkotāji aicinās uz diskusiju reģionālo pilsētu iedzīvotājus, cerot uzlabot vides labiekārtošanu. 

Pasākumu cikls “radi! 2018” tiek rīkots par godu oriģinālā “renesanses cilvēka”, ģeniālā Leonardo da Vinči dzimšanas dienai 15. aprīlī. Tā notiek 54 pasaules valstīs un Latvijā – jau astoto reizi.

Radošu un dizaina ideju pasākumu laikā Cēsīs, Liepājā, Daugavpilī un Jelgavā uz diskusiju tiks aicināti vietējie iedzīvotāji un pašvaldību pārstāvji, lai tie ar konkrētiem priekšlikumiem varētu piedalīties vides labiekārtošanas jautājumu risināšanā savā pilsētā vai reģionā.

Radošās darbības nedēļas projekta vadītāja Līva Stūrmane stāsta: “Mūsu uzdevums šobrīd ir kopā ar vietējiem pārstāvjiem un pašvaldību darbiniekiem definēt katrai pilsētai aktuālos jautājumus, kas ir konkrētās pilsētas sāpe vai izaicinājums, kuru mēs ar saviem rīcībā esošajiem resursiem varam palīdzēt risināt.”

Tas, protams, ir tikai sākums reālu rezultātu sasniegšanai. Augusta beigās aktīvākie censoņi, atskatoties uz paveikto, tiks aicināti apmeklēt Latvijas Investīciju aģentūras rīkoto inovāciju festivālu Rīgā.  

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti