Rīta Panorāma

Intervija ar vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" vadītāju Ingu Akmentiņu-Smildziņu

Rīta Panorāma

Pasaulē pieaug kiberdrošības riski

Intervija ar sarunu festivāla LAMPA direktori Ievu Moricu

Sākas pasākumu pieteikšana sarunu festivālam «Lampa»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

No 4. janvāra līdz 8. februārim ikviens ir aicināts pieteikt savu pasākumu devītajam sarunu festivālam "Lampa". Šovasar festivāls norisināsies 9. un 10. jūnijā Cēsīs, informēja organizatori.

Arī šogad "Lampa" aicina idejām bagātos prātus – organizācijas un indivīdus – kļūt par festivāla programmas veidotājiem. Pasākuma tēmu, formātu un dalībnieku izvēlē ierobežojumu nav, un ikviens var pieteikt savu pasākumu vienas vai pusotras stundas garumā vai pat veselu divu dienu pasākumu programmu. Visi pieteikumi piedalās konkursā, taču festivāla pasākumu skaits ir ierobežots, tāpēc, plānojot pasākumu pieteikšanu, festivāla organizatoru komanda īpaši aicina sadarboties – apdomāt iespējas pasākumu rīkot kopā ar vēl kādu organizāciju.

"Spēja sadarboties nereti ir iztrūkstošais elements izcilu ideju īstenošanai, tas vienmēr ir bijis mūsu virzienrādītājs, gan domājot par festivāla norisi, gan par dzīvi ārpus tā. Šogad sadarbošanos vēlos uzsvērt jo īpaši – konkurss ar katru gadu kļūst arvien lielāks. Radošu, vērtīgu un jēgpilnu ideju pasākumiem ir vairāk nekā vietu "Lampā", tāpēc, piesakot pasākumu, aicinu pieteicējus sadarboties arī ar citām organizācijām, aktīvistiem. Tā ir lieliska iespēja paplašināt savu redzējumu un auditoriju. Esam atvērti! Ar nepacietību gaidām pasākumu pieteikumus, lai kopā radītu bagātīgu un daudzveidīgu festivāla programmu," stāsta festivāla programmas kuratore Egita Prāma. Viņa arī norāda, ka 11. janvārī pulksten 16.00 visi interesenti, kas apsver iespēju pieteikt pasākumus, ir aicināti uz bezmaksas tiešsaistes semināru par pasākumu rīkošanu sarunu festivāla "Lampa" "Facebook" lapā.

Ir trīs iespējas, kā kļūt par "Lampas" pasākuma rīkotāju. Tāpat kā iepriekš, ir iespējams organizēt divu dienu pasākumu programmu vai vienu pasākumu uz "Lampas" nodrošinātajām skatuvēm. Šā gada jaunums ir iespēja organizēt aktivitāti divu dienu garumā.

Festivāla apmeklējums ir bez maksas, un tā izmaksas pamatā tiek segtas no grantiem, ziedojumiem un pasākumu rīkotāju līdzmaksājumiem. Līdzmaksājuma apmērs ir atkarīgs no izvēlētās skatuves un norises laika, taču ikvienam ir iespēja pieteikties arī bezmaksas dalībai.

Vairāk informācijas par pasākumu pieteikšanas kārtību un festivāla norisi šeit.

Par sarunu festivālu "Lampa"

Sarunu festivāls "Lampa" ir vieta brīvai un cieņpilnai domu apmaiņai, vērtīgām sarunām, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt, un visiem, kas gatavi uzklausīt. Galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti