Rīgas Vēstures un kuģniecības muzejā notiek Ģimenes diena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Rīgas Vēstures un kuģniecības muzejs 24.septembrī uz tikšanos aicina visu paaudžu muzeja apmeklētājus, jo tur risināsies gan Ģimenes dienas, gan Senioru dienas pasākumi.

Rīgas Vēstures un kuģniecības muzejā notiek Ģimenes diena
00:00 / 00:53
Lejuplādēt

Ģimenes diena piedāvās ekskursijas pa muzejā skatāmo pulksteņu izstādi, Senioru diena savukārt būs veltīta arheologu atklājumiem Rīgas izpētē.

"Ģimenes dienu tēma šoreiz - pulksteņi. Programmas norise koncentrēsies izstādē "Laika mūzika", kur redzami 17. līdz 20.gs. pulksteņi no muzeja krājuma. Ekskursijas laikā būs iespējams uzzināt vairākus interesantus stāstus par laiku un tā skaitīšanu cilvēces attīstības gaitā - kā pulkstenis ienācis cilvēku dzīvē uz palikšanu, par pulksteņu modi un attīstību laika gaitā," stāsta muzeja speciāliste Ingrīda Lukašēviča.

"Savukārt Senioru diena sāksies pulksten 15. Tās vadmotīvs šoreiz skan tā: "Zemē apslēptās pilsētas Rīgā meklējumi un atklājumi". Muzeja arheoloģijas nodaļas vadītāja Ilze Reinfelde Senioru dienu laikā sniegs priekšlasījumu par arheoloģiskajiem izrakumiem Rīgā un to izpētes vēsturi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti