Rektora vēlēšanās Latvijas Kultūras akadēmijā četri kandidāti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Senāta izveidotās Rektora vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs docents Juris Goldmanis informē, ka rektora amatam LKA reģistrēti četri pretendenti.

Šogad ilggadējam Latvijas Kultūras akadēmijas vadītajam profesoram Jānim Siliņam beidzas otrais termiņš augstskolas rektora amatā, un LKA Satversmes sapulcē 31.martā notiks jaunā rektora vēlēšanas.

Uz LKA rektora amatu pretendē Teātra un audiovizuālās mākslas katedras vadītāja prof., Dr. art. Inga Pērkone-Redoviča, kuru izvirzījusi Teātra un audiovizuālās mākslas katedra, LKA Zinātniskās pētniecības centra vadītāja, Kultūras teorijas un vēstures katedras asoc. prof., Dr. art. Rūta Muktupāvela, kuru izvirzījusi Kultūras teorijas un vēstures katedra, Kultūras socioloģijas un menedžmenta katedra, vispārējais personāls un Studējošo pašpārvalde, kā arī LKA Senāta priekšsēdētājs, Kultūras teorijas un vēstures katedras asoc. prof., Dr. Phil. Edmunds Apsalons un Kultūras socioloģijas un menedžmenta katedras profesors, Dr. Phil. Ivars Bērziņš.

Ar rektora amata pretendentu sagatavotājām Akadēmijas vadības programmām un viņu dzīves un darba gājumiem var iepazīties augstskolas mājas lapā. Akadēmijas Satversmes sapulcē, kura ievēlēs rektoru, ir 30 augstskolas akadēmiskā personāla pārstāvji, desmit studējošo pārstāvji un desmit vispārējā personāla pārstāvji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti