«Radio Naba» ar jaunu videostāstu iesoļo savā trešajā gadu desmitā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

"Radio Naba", iesoļojot programmas pastāvēšanas trešajā desmitgadē, nāk klajā ar simbolisku vēstījumu jauna video formātā.

Jaunais video turpina pirms deviņiem gadiem iznākušā videostāsta "Rudens apokalipse" stāsta sēriju, vēstot par jaunas dzīvības evolūcijas ceļu. Videostāsta galvenie varoņi ir maģiski pārdzīvnieki, radio un cilvēce – Vārna, Lācis, Suns un Ezis kā dzīvotnes garants, kas neapstājas.

Radošā komanda: koncepts/režija: Harijs Grundmanis, Lauris Ābele kopā ar "Radio Naba" kolektīva pašpārvaldi, mākslinieks: Harijs Grundmanis, teksts: Toms Ķencis, balss: Marija Luīze Meļķe, kamera: Mārcis Ābele, datorgrafika: Aigars Gercāns, pēcapstrāde: Mārcis Ābele, Lauris Ābele.

Sazinoties ar "Radio Naba" pa e-pastu [email protected], interesenti dāvanā var saņemt jauno, ar video stāstu saistīto 2023. gada sienas kalendāru.

LR6 – LU "Radio Naba" ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides, studentijas un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. "Radio Naba" ir brīvā formāta programma, kas Latvijas Radio FM viļņos skan kopš 2002. gada 1. decembra.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti