Portālā zekuka.lv apkopos Zemgales kultūras pasākumus un objektus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Trešdien, 9.novembrī, atklās Zemgales kultūras objektu kartes portālu zekuka.lv. Interneta vietnes veidotāji cer veicināt tieši reģionu kultūras dzīves notikumu atpazīstamību plašākā auditorijā.

Pašreiz kartē iekļauti 43 objekti, pārsvarā pilis un muižas, tūrisma centri vai kultūras nami. Punktus kartē pieteikuši paši kultūras objektu pārstāvji, kas arī nākotnē varēs papildināt notikumu afišas. Tāpat portāla veidotāji aicina pieteikties arī citus dalībniekus, kas kartē vēl nav atzīmējušies.

„Nenoliedzami katrai pašvaldībai, arī reizēm kultūras namam ir brīnišķīga afiša, sava mājaslapa, bet, ienākot un sākot darboties Zemgalē, mēs sapratām, ka pietūkst vienas vietnes, kur vienuviet telpā (kartē) un laikā (notikumu kalendārā) var aptvert visu notiekošo kopā, lai plānotu pilnvērtīgas un interesantas brīvdienas. Ja es vēlos braukt Tērvetes virzienā, tad  es varu ieiet zekuka.lv un paskatīties, kādi punkti vēl ir tuvumā, kas notiek konkrētajos datumos. Tā aptvert vairākus pasākumus, kas notiek vienā dienā,” skaidro projekta autore, biedrības "Radošuma meka" pārstāve Asnāte Avotniece.

Projekta autore Asnāte Avotniece stāsta par portālu zekuka.lv
00:00 / 01:03
Lejuplādēt

Avotniece uzskata, ka zekuka.lv būs īpašs ieguvums tiem kultūras objektiem, kam līdz šim nav bijusi sava mājaslapa vai profils sociālajos tīklos, taču ir vēlme palielināt apmeklētāju skaitu ne tikai no vietējā ciema, pagasta vai novada, bet vēl plašāk.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti