Pirmo reizi norisināsies Latvijas pasākumu forums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No 28. līdz 30.aprīlim Rīgā pirmo reizi notiks Latvijas pasākumu forums, kurā kopā satiksies Latvijas pasākumu rīkošanas industrija. Šis būs pirmais liela mēroga pasākums visiem industrijas profesionāļiem, kurā vienkopus būs iespēja uzklausīt ekspertu viedokļus un izvērtējumu par pasākumu industrijas aktualitātēm Latvijā un pasaulē.

Pirmajā Latvijas pasākumu forumā varēs piedalīties visi jomas speciālisti. Foruma dalībniekiem būs iespēja apmeklēt konferenci ar starptautisku ekspertu dalību, piedalīties teorētiskos un praktiskos semināros, kā arī piedalīties paneļdiskusijās un iepazīties ar labās prakses piemēriem.

Latvijas pasākumu forums norisināsies trīs dienas. Foruma pirmajās divās dienās dalībnieki varēs apmeklēt kādu no trīs foruma programmām - konferenci "Pasākumu izstrāde", semināru "Pasākumu komunikācija" vai semināru "Pasākumu realizācija". Pēc izvēlētās programmas noklausīšanās katram foruma apmeklētājam tiks Latvijas Nacionālā kultūras centra izsniegta apliecība par dalību profesionālās meistarības pilnveides kursos.

Foruma lektori būs Latvijas un ārzemju pasākumu jomas speciālisti - praktiķi. Pasākumu izstrādes konferencē lekcijas sniegs Morīna Tomasa (Lielbritānija), Diāna Čivle (Latvija), Pablo Turleti (Šveice), Jozs Feijens (Nīderlande) un Jonass Bīhels (Vācija). Pasākumu realizācijas seminārā lekcijas lasīs Latvijas vadošie pasākumu realizācijas eksperti, savukārt pasākumu komunikācijas seminārā ar pieredzi dalīsies lektori, kuri darbojas komunikācijas jomā lielākajos pasākumos Latvijā.

Programma pieejama Latvijas pasākumu foruma mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti