Rīta Panorāma

"Ghetto Basket" 11. sezonā šogad vairāki Eiropas līmeņa turnīri

Rīta Panorāma

Studenti rosina mainīt valsts galvoto studiju un studējošo kreditēšanas sistēmu

Jūlijā notiks festivāls "Ogle". Intervija ar mūziķi Artūru Skuteli

Pirmo gadu norisināsies garīgajai veselībai un mūzikai veltīts festivāls «Ogle»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Šī gada vasarā, no 12. līdz 13. jūlijam, Saukas dabas parka teritorijā  pirmo reizi norisināsies pozitīvu ideju iedvesmots festivāls “Ogle’’.

Festivāls “Ogle’’ aicina svinēt dzīvi un sekmēt kopības sajūtu ar ievērojamiem mākslinieku šoviem uz galvenās skatuves, gan ar dažādām citām aktivitātēm - izklaides vai izglītojošām, informēja festivāla organizatori.

Saukas dabas parka teritorijā jūlijā uzstāsies  “ANSIS”, “Skutelis”, “Sudrabu Sirds”, “Franco Franco” , “Brīvrunu Projekts”, “Singapūras  Satīns”, “Double Faced Eels”,  “Latgalīšu Reps” un citi Latvijā zināmi mūziķi.

Festivāls ir izveidots ne tikai izklaides, bet arī aktuālu problēmu risināšanas labā. Organizatori saka: “Katram ir kāds paziņa vai tuvinieks, kurš ir domājis par pašnāvību, bet neviens nezina, kā šiem cilvēkiem palīdzēt.”

Festivāla mērķis ir ļaut ne vien baudīt koncertus uz “Ogles” skatuves, bet gūt iespēju tvert dzīvi un mirkli, lai rastu iedvesmu dzīvot pilnu krūti.

Ārpus koncertiem festivāla apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt ar garīgo veselību saistītas darbnīcas un lekcijas, kā arī izklaides, kas saliedē.

Festivāls darbojas kā labdarības pasākums, izziņots, ka visa peļņa tiks ziedota organizācijām, kas nodarbojas ar palīdzību grūtībās nonākušiem cilvēkiem.

“Ogle” akcentē kopā būšanas nozīmi, dzīves izbaudīšanu un atklātu runāšanu par problēmām, kas daudzus nomāc ikdienā.

Festivāls galvenokārt ir veidots urbānās kultūras stilā, liela daļa mākslinieku pārstāv hiphopa un līdzīgus žanrus, taču muzikālā ziņā par žanru dažādību nebūs jāuztraucas.

Pārējie festivāla mūziķi tiks izziņoti tuvākajā laikā. Biļetes uz festivālu iepriekšpārdošanā  “Ticketshop”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti