Pieci.lv devīto dzimšanas dienu atzīmēs ar muzikālu gadatirgu Āgenskalnā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Svinot Latvijas Radio 5 – Pieci.lv devīto dzimšanas dienu, 14. jūlijā no plkst. 16.00 līdz 23.00 notiks muzikāls gadatirgus, kura laikā no Āgenskalna tirgus laukuma noritēs tiešraide ar Latvijas jauno mūziķu piedalīšanos. Uz skatuves kāps tādi mākslinieki kā Marta, Makree, "Bel Tempo", Vultura, Wiesulis, JL Kalmann, Elīza Legzdiņa, bet vakara galvenais muzikālais viesis būs dziedātāja Būū. Tirgus diena tiks translēta Latvijas Radio 5 – Pieci.lv, Pieci.lv "Facebook" lapā, kā arī sabiedrisko mediju portālā LSM.lv un LTV7.

"Mēs turpinām tradīciju vasaras vakarā uz vienas skatuves sapulcināt svarīgākos aizvadītā gada jaunos vārdus Latvijas muzikālajās aprindās, kuru pirmie soļi mūzikā vienmēr ir pavadīti ar pastiprinātu Pieci.lv dīdžeju ievērību," norāda Latvijas Radio 5 – Pieci.lv radošais direktors un ētera personība Toms Grēviņš.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ētera personības un muzikālie viesi uz tirgu būs ieradušies ar kādu īpašu un sev mīļu lietu, ko vakara gaitā varēs izlozēt kāds pasākuma apmeklētājs. Dzimšanas dienas svinību laikā Āgenskalna tirgus teritorijā paralēli ēteram notiks dažādas tirgus laukumam atbilstošas aktivitātes – vinila plašu, CD un kasešu apmaiņas punkts, foto stūris, šautriņu mešanas stacija un citas aktivitātes. Pasākuma apmeklētāji, piedaloties dažādās aktivitātēs visas dienas garumā, vakara noslēgumā piedalīsies Pieci.lv dzimšanas dienas izlozē. Pasākums ikvienam pieejams bez maksas.

Šogad Pieci.lv vienuviet pulcēs ne vien jaunos mūziķus Latvijā, bet arī dalīsies ar klausītājiem unikālos un interesantos stāstos. Piemēram, "Rīta radio" komanda pirmo reizi "Saskarsmes problēmas" un sazvanīšanos ar klausītājiem veiks vakarā, tāpat klausītājiem būs iespēja dzirdēt visu Latvijas Radio 5 – Pieci.lv dīdžeju pirmās reizes radio ēterā.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv jubilejas atzīmēšana ir tradīcija, kā laikā radiostacija raida aktuālāko mūziku un skar dažādas kultūras, mākslas, ekoloģijas un citas tēmas. Pasākuma programmai un norisei var sekot līdzi arī Pieci.lv sociālo tīklu kontos "Facebook", "Instagram", "YouTube" un "Tik Tok".

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv dzimšanas dienas gadatirgus muzikālo viesu programma

Plkst. 16.15 Marta

Plkst. 17.15 Wiesulis

Plkst. 18.15 Bel Tempo

Plkst. 19.15 Vultura

Plkst. 19.45 JL Kalmann

Plkst. 20.15 Elīza Legzdiņa

Plkst. 21.00 Būū

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir saturiski plašākā un daudzveidīgākā jauniešu multimediālā platforma Latvijā. Tas ir vienīgais sabiedrisko mediju kanāls Baltijā, kurš nedēļā sasniedz ap 157 tūkstošiem jauniešu (Kantar TNS 2021. gada rudens – 2022. gada ziema dati).

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv programmā ir mūzikas, tehnoloģiju, sporta, dzīvesstila, datorspēļu, veselības, mākslas u.c. aktualitātes auditorijai vecumā no 16 līdz 34 gadiem. Regulāri tiek veidoti podkāsti ("Kā ir būt", "Radio rings", "Pieci skatās", "Rītdiena īsumā", "Piecas garšas", "Piektais līmenis", "Profesiju skatlogs"), kā arī īpašs video saturs dažādās platformās ("Kas tur īpašs", "Atkod valsti", "Kā ir būt", "TALKA" u.c.). Ik gadu viens no lielākajiem notikumiem ir labdarības maratons "Dod pieci!", ko radiostacija rīko kopā ar pārējiem Latvijas Radio kanāliem, Latvijas Televīziju un sabiedrisko mediju portālu "LSM.lv".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti