Pēdējo dienu var nobalsot par balvu «Kilograms kultūras»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Svētdien, 8.februārī, pēdējo dienu var balsot par pagājušā gada izcilākajiem kultūras notikumiem, kas nominēti balvai "Kilograms kultūras".

Šogad balva "Kilograms kultūras" kļuvusi par Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio kopīgo balvu, kurai dažādu jomu ekspertu žūrija katru ceturksni izvirzīja spilgtākos notikumus mūzikā, teātrī, literatūrā, vizuālajā mākslā, kā arī nominācijās "Gada pārsteigums" un "Gada notikums".

Pretendentus uz balvu "Kilograms kultūras" katru ceturksni noteica balsotāji internetā. Arī balsojums par finālistiem ir Latvijas Televīzijas skatītāju un Latvijas Radio klausītāju rokās, kuri no 20.janvāra reizi dienā var balsot par saviem mīļākajiem kultūras notikumiem sabiedrisko mediju vienotajā ziņu portālā "Lsm.lv". Pēdējā iespēja to izdarīt ir 8.februārī līdz pusnaktij.

"Tie, kas sekoja līdzi un balsoja par saviem favorītiem, var neuztraukties, jo tieši šī regulārā balsošana ir tā, kas nosaka uzvarētājus. Bet dažās kategorijās vēl ir iespējamas pārmaiņas arī pēdējā dienā. Žūrijas darbs bija ļoti, ļoti saspringts. Brīžam varēja just arī dažu žūrijas locekļu sarūgtinājumu par to, ka viņu virzītie pasākumi netiek. Citreiz atkal bija sarūgtinājums, ka to pasākumu ir tik daudz un tie visi ir tik labi, bet katru reizi ir jāizvēlas tikai daži no tiem. Diemžēl nevaram visus, jo tādi ir konkursa noteikumi," skaidro portāla "Lsm.lv" kultūras redaktors un viens no žūrijas pārstāvjiem Jānis Kalve.

Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio kopīgi rīkoto balvu "Kilograms kultūras" pasniegs 21.februārī Latvijas Radio pirmajā studijā. Balvas pasniegšanu varēs gan klausīties radio ēterā, gan vērot televīzijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti