Lipkes memoriāls ar diskusiju atklāj izglītības centra «Drosmes māja» līdzekļu vākšanas kampaņu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pirmdien, 15. jūnijā, Žaņa Lipkes memoriālā Ķīpsalā notiks “Drosmes mājas” sarunas ar izglītotājiem, vēsturniekiem, pilsētplānotājiem, arhitektiem, tūrisma, viesmīlības un radošo industriju pārstāvjiem par jaunās pilsoniskās sabiedrības izglītības centra nepieciešamību Latvijā, medijus informē organizatori.

Ar diskusiju un dažādu ideju publisku domu apmaiņu Lipkes memoriāls iesāk izglītības centram veltītu ziedojumu vākšanas kampaņu.

Žaņa Lipkes memoriāls tika izveidots par privāto ziedotāju līdzekļiem 2012. gadā. Attīstoties memoriāla izglītības darbam, aktuāla kļuvusi vajadzība pēc papildu telpām muzejpedagoģijas un citu izglītības programmu, darbnīcu un pasākumu darbības nodrošināšanai.

2020. gadā memoriālam ir pavērusies izdevība iegādāties līdzās esošo zemes gabalu Ķīpsalā, uz kura tiktu attīstīta “Drosmes māja” – jaunās pilsoniskās sabiedrības izglītības centrs strauji attīstošās “zināšanu jūdzes” teritorijā.

Žaņa Lipkes memoriāls jau ir spējis ziedojumos piesaistīt nepieciešamos līdzekļus pirmpirkuma tiesību iegūšanai. Lipkes memoriāla mērķis ir ar ziedojumu kampaņas palīdzību piesaistīt atlikušo summu zemes gabala iegādei.

Lipkes memoriāls aicina auditoriju iesaistīties klātienē vai tiešsaistē sarunā par iecerēto jaunās pilsoniskās sabiedrības izglītības centru.

Pasākums ievada Žaņa Lipkes 120 gadu jubilejas programmu.

Diskusijas programma (spiest uz attēla, lai palielinātu):

Diskusijas programma
Diskusijas programma

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti