Latvijas Televīzijas kultūras izlase #Paliecmājās: filmas, izrādes un koncerti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzijas tiešraides un pārraižu arhīvs pieejams arī sabiedrisko mediju satura atskaņotājā REPLAY.lv, un tas ikvienam pieejams katru dienu. REPLAY.lv izveidotas īpašas #paliecmājās un #tiksimiesdrīz sadaļas, kur apkopots Latvijas Televīzijas saturs – izrādes no “Teātris.zip” īpašās izlases, klasiskās mūzikas koncerti, Latvijas popmūzikas zvaigžņu uzstāšanās ieraksti kā arī Latvijas un pasaules filmu izlases.

Izmaiņas kultūras piedāvājumā gaidāmas arī Latvijas Televīzijas vakara programmās – no 19. marta līdz ārkārtējās situācijas beigām raidījums “Panorāma” būs vērojams jau pulksten 20.00. Līdzšinējo 26 minūšu vietā LTV Ziņu dienests nodrošinās 42 minūtes garu vakara ziņu izlaidumu. Tas ietekmēs arī citu raidījumu ētera laikus.

Raidījums “Kultūrdeva” pārcelts uz citu ētera laiku – no otrdienas uz trešdienu – un tas būs skatāms pulksten 22.15.

Piektdienās būtiski mainīts raidījuma “Kultūršoks” ētera laiks. Tas būs vērojams uzreiz pēc “Panorāmas” un tai sekojošajām sporta un laika ziņām – pulksten 21.05.

Sestdienas vakara programma sāksies plkst. 21.20. Šajā slejā no 21. marta četras sestdienas pēc kārtas būs vērojama Dzintras Gekas dokumentālā filma “Katra diena simtgadē. Gadalaiki” četrās daļās.

Domājot par teātra skatītājiem, kuriem šobrīd nav iespēju baudīt izrādes klātienē, īpašā plānojuma ietvaros svētdienās pulksten 13.55 būs vērojama raidījuma “Teātris.zip” izlase – ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu ierakstītas Latvijas teātru izrādes. 22. martā šajā laikā būs vērojams Nacionālā teātra izrādes “Leo. Pēdējā bohēma” ieraksts, savukārt nākamajās nedēļās – Dailes teātra izrāde “Nakts vēl nav galā” un Valmieras teātra “Raudupiete”.

Savukārt no 28. marta LTV7 sestdienās pulksten 13.40 būs vērojamas bērnu izrādes. Kā pirmā – Dailes teātra “Vārnu ielas republika”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti